Permanente make-up

Permanente make-up (PMU) is sinds 1988 erg populair in Nederlend. De behandeling van permanente make-up wordt vaak vergeleken met tatoeëren maar is niet hetzelfde. Een tatoege wordt dieper in de huid gebracht en blijft gemiddeld 1 tot 3 jaar zitten.

Permanente make-up bestaat uit 2-3 behandelingen. Na de eerste behandeling stoot de huid het pigment tot wel 70% af. Bij de tweede behandeling (nabehandeling) wordt de behandeling herhaald. Dit gebeurt na minimaal 4 weken na de eerste behandeling. Zodat de huid eerst goed kan helen.

Na de tweede behandeling blijft de permanente make-up 1 tot 3 jaar zitten.

Na de behandeling is het resultaat vaak donkerder dan gewenst. Dit is gedurende de eerste 4/5 dagen. Er ontstaan korstjes die er vanzelf afvallen. Hierna is het resultaat wat lichter van kleur.

De hairstroke behandeling, ook wel bekend als microblading, wordt met een mesje in de huid gebracht. Door het gebruik van het mesje krijg je flinterdunne streepjes, waardoor je een natuurlijke look creëert.

LET OP: Indien u verdovende crème bij de behandeling wilt, kan deze door uw huisarts voorgeschreven worden. De verdovende crème is dus niet bij ons te halen! Verder moet de crème een uur voor de behandeling aangebracht worden, zodat deze het gewenste resultaat kan leveren.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: