Massages

Lichaamsmassages

Hot stone massage is een gecombineerde vorm van intuïtieve massage, thermotherapie en aromatherapie. De massage heeft een diepe ontspannende en helende werking. Dit komt doordat de warmte van de stenen diep in de spieren doordringt. Ook stimuleert het de bloedcirculatie, wat ervoor zorgt dat de afvalstoffen sneller afgevoerd worden.

Bindweefselmassage / cellulitis massage: De fascia latae is een vlies die om de spieren heen zit. Bij veel stress, te weining drinken en een aantal andere situaties, gaat deze vlies in elkaar trekken. Dit komt door ongebonden waterstof. Omdat de fascia latae niet zoals spieren een circulatiesysteem heeft, kan deze zichzelf niet herstellen. Hier komt bindweefselmassafe om de hoek kijken. Hierbij wordt de huidplooi opgepakt en los gerold van de fascia latae zodat deze weer kan ontspannen. De behandeling kan de eerste paar sessies als pijnlijk ervaren worden. Dit effect neemt af na mate de vlies losser kom te zitten.

Wanneer de de fascia latae vast gaat zitten blijven lipiden (vetten) hieraan plakken en vormen zo vetophopingen. Zo ontstaat cellulitis. Door hierbij dezelfde behandeling als bindweefselmassage te gebruiken, komt de laag los. Zo ontbinden de vetophopingen zich van de vlies.

De bindweefselmassage stimuleert hierbij ook verstrakking van de huid!

Cupping is een zuigtehniek waarbij gebruik wordt gemaakt van cups die vacuüm worden gezogen op de huid. De werking is zeer krachtig. Omdat de huid vacuüm gezogen wordt in de cup, gaat ze omhoog staan. De kracht van de vacuüm is heel sterk, waardoor het meteen zorgt voor het stimuleren van de doorbloeding. Hierbij wordt er ook makkelijk cellulitis losgetrokken. Het resultaat wordt binnen een paar behandelingen al bereikt!

Ontspanningsmassage is een geweldige manier om compleet tot rust te komen. De spieren raken ontspannen waardoor het voelt alsof er een hele druk van de schouders valt! Het is goed tegen: chronische pijn, stijve en pijnlijke spieren, alle soorten rugpijn, nek en schouderklachten en tegen knopen. Doordat het lichaam zo ontspannen raakt, zullen andere fysieke klachten automatisch afnemen!

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: